Jag fick en idè! Jag ska skriva en blogg :)

Nu ska jag testa på det här med att skriva en blogg... :)
Jag tänker mig att jag ska försöka beskriva lite tankar jag har kring detta med att driva företag, och då ur perspektivet enmansföretag som jag
själv driver i och med min fotvårdsmottagning.

Jag kommer troligen att bli både personlig, lite negativ och trött ibland, men framförallt så tror jag att summan av kardemumman slutligen visar på den glädje jag genuint känner inför denna livsstil som jag och mina familj drar runt på.

Jag hittade en bild i min bildbank på paddan som jag någongång sparade. Och jag kan förstå varför.
Den är väldigt mycket det som jag i min renaste form är...
Att kasta sig ut i det okända och hoppas att det finns en mjuk, skön gummimadrass där under att landa i, utan att man egentligen annonserat på något vis att man tänker hoppa just där och då, hm, the typical me. Inte alltid smart och lyckat kan jag lova, men stundom har det varit just det som räddat mig från vad jag håller på att fastna i, och som kanske inte varit rätt sak att fastna i.
Vissa skulle nog kalla det för magkänsla, och ja, kanske? Hur som helst finns det något i mig som aktar sig för att fastna i sådant som inte känns rent och rätt sammankopplat med den jag är och troligen är detta att "kasta sig ut" inget mer en naiv flykt i jakten på något mer inspirerande och som får mig att växa.

Det går nog att ses som en fantastisk tillgång att ha denna tillit till att jag ensam, eller med hjälp av min omgivning löser de problem som kan komma på vägen, exempelvis den där madrassen att landa i så att jag slipper slå ihjäl mig:) Så var det ju lite med att starta företag...Men OJ (!!) vad rätt det blev för mig!
Men enbart tillgång...nope, det kan också vara det som kraschar livet ibland.
Svårigheten i detta är att hitta den berömda balansen mellan genial uppfinningsrikedom och ren idioti.

Detta att skriva i en blogg, jag vet ju inte ens som någon kommer läsa(?), känns ju som en väldigt märklig sak, men det är riktigt kul att sätta sina tankar i omdelbar skriftform utan värdering däremellan. (Dock tror jag nog att jag måste läsa igenom det något innan jag publicerar :-P )

Det där ovan skulle nog kunna ses som någon form av ingress till vad det här kan landa i...

Idag är det en konstig måndag i mitt liv. Normalt skulle jag skjutsa sonen till skolan vid 07:45 och sedan fortsätta till jobbet. Tre kvarts städning och fix inför arbetsdagen, första kunden klockan 9:00 och sedan lunch 12:00 för att sedan jobba till ca 19:00
Mmm, så brukar det se ut faktiskt. Men inte idag, för idag är en superbra och superhärlig måndag!
Nätverket jag är med i, Englanätet (världens allra bästa förening dessutom) bjöd in till en ny serie av morgon-föreläsningar med marknadsföring och IT kunskap...HAHA! Där kom kopplingen till denna idé att blogga!
Så, nu ska jag åka och hämta sonen och sedan dra till Hörby. 
NAJS!
Nu blir det intressant att se om jag kommer fortsätta med detta... vi får se hur jag landar denna gång! 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-