Mitt andra försök till blogg...

... fasen! Det gick ju sådär.
Mina högteknologiska fingrar råkade radera en lång, rätt så välpresenterad text om huruvida man kan tänka kring vidareutveckling i en enmansfirma- Opps! Det försvann på sista raden
Kommer det verkligen bli mer bloggande om det ska vara såååå grinigt med fingertippsvalsen
Trötta mig så mycket! Jag kommer faktiskt inte ens försöka att skriva om det. Men en liten rad om att jag hade skrivit en lång rad ville jag ju bara nämna för min egen heders skull... och i ärlighetens namn (med en skämskudde i famnen) slår jag mig ner i soffan och tittar på avsnitt två av Bachelor
Produktiv får jag vara en annan dag... exempelvis på torsdag. Då ska jag och min kompiskollega Jenny dra på fot-nördis-utflykt till Karlshamn för att träffa fler som hon och jag. Det längtar jag verkligen efter

-

-