Måndag...

Idag, denna tidiga måndagmorgon hade vi i Englanätet återigen en föreläsning i digital marknadföring med Xlents fantastiska Örjan Johansson. Inte klokt hur roligt och inspirerande det kan vara med den digitala världen. Jag förstår inte riktigt allt han onmämner, men det kanske är lika bra det, för det väcker ju en enorm nyfikenhet som verkar leda till att jag själv utforskar lite på egen kammare :)

Jag kan ju i ärlighetens namn säga att jag var trött där jag satt på min rumpa. Jag och familjen kom hem till Ängelholms flygplats från Stockholm vid 21.30 igårkväll. Vi blev medbjudna av fina vänner till ett drygt dygn ute på Dalarö utanför Stockholm. Colin fick en härlig lördag/söndag med kusinerna i Spånga. Detta var han mycket nöjd med! 
Skönt att komma ifrån lite sådär på småturer emellanåt. Simon går ju in i en rätt hektisk period med sin bowlingverksamhet med julbord och allt annat det innebär, så detta var en riktig kraftkälla för långa hösten.

Min urgulliga lillebror fyller 28 år idag också, så det måste jag ju passa på att nämna...GRATTIS!!!
Jag lärde mig de nya meddelandefuktionerna på iPhone s senaste uppdatering, där man kan skicka sms med effekter av olika slag, så detta fick brorsan se idag. Det flög ballonger över hela meddelandet, läckert faktiskt.
Nåja, dags att jobba på lite med fötter nu, tycker jag.


Glöm inte regnkappan!

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-