Internet i Fokus!

Nu är jag knallseg i processorn efter en heldag av föreläsningar i Malmö. Men, det var otroligt roligt och givande att vara där och lyssna.
Det är mycket fokus på internettjänster, digital marknadsföring och sökordsoptomeringen i denna familjen för tillfället.
Simon håller på med uppbyggnad av ett helt nytt och mer levande typsnitt att nå ut med Classic Bowls röda tråd gällande både bowlingen och restsurangen. Jag försöker mest att förenkla för mina kunder i själva navigeringen på min sida, vilket känns som både trist och händelselöst, då sådant inte riktigt syns visuellt för den otränade. Jag gillar ju design och visuella skapelser och tycker det här med snabbhet och den biten är rätt trist att lägga tid på. Men förstår ju för den sakens skull ändå att det är superviktigt. Jag har bestämt mig för att ta bort den där fula varianten av mobilversion som jag hadepå prov i en vecka. Det skulle ju vara så mkt bättre, men fy vad fult det såg ut! Jag får maila Hemsida24 och be om hjälp faktiskt.
Så här sitter vi iaf, en ledig kväll tillsammans. Jag tömmer hjärnan och Simon spelar Fifa17 med Colin som varit hemma ensam efter skolan idag.
Jag kan inte nog sluta beundra den ungens tålamod och stora förståelse för all ensamtid efter skolan som han mer eller mindre tvingas ha. Det är inte mycket han klagar. Däremot kan jag någonstsns känna att han också får ut något av det här med att få bidra till "projektet familjen". Han är gärna delaktig i våra diskussioner om hur vi vill utveckla båda våra företag och han kommer trots sin unga ålder med riktigt bra idéer både nu och då. Sedan vet han ju och känner nog också att vi alltid har hans bästa för ögonen. Men visst är det svårt ibland att få ihop det här snurriga vardagslivet. Som förälder är nog dåligt samvete en ordinär ingrediens för de flesta, och det hjälper säkert föga... så man få vända på argumenten och tänka att vi gör vad vi kan.
Klockan är nu 19:52 och jag sitter och bara väntar på att hon ska passera 20 så det blir legitimt att gå och lägga mig;)
Så det kan vara...ZZzzz Zzz
Godnatt.

-

-