Sjukdag nummer 2...

Virus, förkylning, feber, hosta...Så är det:(
Soffan, tv:n och mobilen..en kopp te-tråkigt!
Att vara sjuk är inte min favoritsyssla, men jag försöker att vara så stilla det går, jag har ju tid för det, för ovanlighetens skull. Jag hade på något vis en inre vis röst som sa mig att höstlovet bör vara fritt från jobb. Så jag strök några dagar! Halsinfektioner har alltid varit min svaghet i kroppen och detta fuktiga, konstiga, röriga väder gör ju många sjuka. Olika symptom har passerat dörren hos mig på jobbet nu i några veckor och även jag drabades alltså till slut.

Men det är ju otroligt vilken skillnad det är att vara sängliggandes och oförmögen att kliva upp när man är otvungen att göra det kontra att vara bakbunden av fullbokad almanacka. Den stressen går nästan inte att beskriva i ord. Att ringa upp personer med sin hesa, knappa röst och förklara att jag måste boka av deras tid, trots att de kanske redan har väntat i flera veckor på sin tid därför att det varit fullt. De kanske hade kunnat få en snabbare tid någon annanstans, men ändå velat ge mig uppdraget trots väntan... och så måste jag avboka och låta dem vänta ännu mer:(

Det är inte roligt! Vissa blir hemskt besvikna, men de absolut flesta visar förståelse <3 Dock ligger stressen i luften, hur ska jag kunna jobba ifatt... det är ju redan fullt framöver :( jag vill ju inte heller ta från Colins tid med sin mamma.
Men alltså, denna höstledighet är vi tillsammans! Allt pga att jag tänkte till att jag nog kan behöva marginalen för eventuell sjukdom i vanlig ordning! Nästan lite märkligt hur tanken kan ha påverkat kroppen. I måndags hade vi inbokat att stöpa ljus till Colins klassförsäljning... den var absolut prioriterad! Redan i helgen kände jag mig mer trött än vanligt, tänkte att berodde på en lång vecka utan större vila helgen innan och kände att det bara var till att bita ihop för det kommer ju en lefighet framåt då jag och Colin kan sova ut! I bilen hem från ljusstöpningen började jag nysa och snora rejält. Direkt jag kom innanför dörren var det som att luften gick ur helt. Frossa, feber och yrsel infann sig som på beställning... kroppen visste nog att NU ÄR DET LEDIGHET! NU KAN JAG FÅ UTLOPP FÖR SKRÄPET I SYSTEMET!
Ja, soffan, du är en vänlig vän du... tvn erbjöd inte så värst mycket och jag kunde tillåtamig att slumra emellanåt. Ända tills jag fann denna underbara serie på Netflix:
The Paradise!!!
WOW! Nu måste jag gaska upp mig och snäppa till koncentrationen, för den är fantastisk! Så romantisk, vacker med sidentyger och spetsar och detta engelska härliga språk... jag blir nog snart frisk! :)
Snön har ju börjat fslla runt om i landet och kanske att jag ska planera för att orka ta in lite ved med Colin... han älskar ju kvällar med brasa.
Ta hand om er och gör som jag... drick varm ingefära och citrondryck!
Kram!!

-

-